Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Ο θεσμός των Social Media Awards ξεκίνησε το 2013 και εξελίχθηκε στο ετήσιο σημείο αναφοράς για την αγορά της ψηφιακής επικοινωνίας. Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής.

Social Media Awards 2015

Τα Social Media βασιλεύουν στη χώρα της επικοινωνίας

Με πολλές εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και αστείρευτο κέφι, ολοκληρώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2015 η τελετή απονομής των Social Media Awards 2015. Ο θεσμός επιβεβαίωσε την ανερχόμενη δυναμική της επικοινωνίας στα social media και έδωσε τη δυνατότητα στην αγορά να γιορτάσει την ακμή της δημιουργικότητάς της.

Social Media Awards 2015 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η «φυλή» των εταιρειών και agencies που δραστηριοποιούνται στην εμπορική επικοινωνία στα social media, γιόρτασε την εξέλιξη της δημιουργικότητας στα αντίστοιχα Μέσα. Περισσότερα από 700 στελέχη συναντήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 2015 στο ΤΗΕ ΒΟΧ στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Social Media Awards 2015, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο ως και το τελευταίο λεπτό.

Social Media Awards 2014

Βραβεύθηκαν η καινοτομία, η δημιουργικότητα και το «κέφι» της αγοράς

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, η τελετή απονομής των Social Media Awards 2014, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Αθηνών, σε εορταστικό κλίμα, με κέφι και νεανική φρεσκάδα – όπως άλλωστε αρμόζει στον κόσμο των social media.

Social Media Awards 2014 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Τα social media awards, βραβεία που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, αξιολογούν, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από τις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

Social Media Awards 2013

Βραβεύοντας για πρώτη φορά την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στα social media

36 Agencies και 104 διαφορετικά brands συμμετείχαν στον πρώτο θεσμό των Social Media Awards 2013, που διοργάνωσαν το Marketing Week και το Eργαστήριο Hλεκτρονικού Eπιχειρείν, Εltrun, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Social Media Awards 2013 (.pdf)

Η αποδοχή του θεσμού από την ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας και του Marketing ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάτι που αποδεικνύει ο πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών, αλλά και η υψηλή ποιότητα των έργων που συμμετείχαν.

ΧΟΡΗΓΟI

TGI FRIDAY'S

Τα TGI Fridays™ λειτουργούν στην Ελλάδα από το 1997 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, το οποίο έγινε αμέσως αγαπημένο στέκι. Σήμερα λειτουργούν 7 καταστήματα στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη. Στα TGI Fridays η χαρούμενη ατμόσφαιρα, το κεφάτο προσωπικό και τα signature πιάτα είναι μια αφορμή να χαλαρώσεις ενώ πίσω από τα γεμάτα ενέργεια bar, οι έμπειροι bartenders δημιουργούν συνεχώς cocktail που ξεχωρίζουν και κάνουν την κάθε μέρα Παρασκευή. Τα TGI Fridays™ κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως.
TGI Friday's Greece

White Space

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Coca Cola

EDENRED

thephotobooth.gr

2d3d

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Sound & Visual

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Access

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Boussias Communications

OFFICIAL PUBLICATION

Marketing Week