Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Ο θεσμός των Social Media Awards ξεκίνησε το 2013 και εξελίχθηκε στο ετήσιο σημείο αναφοράς για την αγορά της ψηφιακής επικοινωνίας. Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής.

Social Media Awards 2016

Το μεγαλύτερο event για τα Social Media βράβευσε τους καλύτερους

Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2016, η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στο The House of Social Media Awards (Fantasia), σε εορταστικό κλίμα γεμάτο κέφι και πανηγυρική διάθεση, με την παρουσία 700 στελεχών. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχή διοργάνωση του περιοδικού Marketing Week της Boussias Communications με σκοπό την επιβράβευση των πιο καινοτόμων και αποτελεσματικών ενεργειών στα social media των brands και των agencies. Οι εταιρείες γιόρτασαν με ενθουσιασμό τις βραβεύσεις τους, και τα social media πλημμύρισαν με χιλιάδες στιγμιότυπα της λαμπερής βραδιάς.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Social Media Awards 2016.

Having problems viewing this video click here.
To download the video click here.

Την τελετή απονομής παρουσίασαν με μοναδικό κέφι η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, με guest παρουσιαστή τον Gyles Brandreth, τον μεγαλύτερο παρουσιαστή στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος άνοιξε την τελετή. H βραδιά ξεκίνησε με εντυπωσιακό στιγμιότυπο, πιστό στο concept των βραβείων, με τη Λυδία Παπαϊωάννου, ως άλλη Claire Underwood, να οδηγεί τον guest presenter, Gyles Brandreth, στην... Πολυθρόνα του The House of Social Media Awards. Τα βραβεία ακολούθησαν τον παλμό των αμερικανικών εκλογών με τον Gyles Brandreth να «αποκαλύπτει» ότι έχει σφίξει το χέρι όλων των αμερικανών προέδρων μετά τον Νίξον και να καλεί σε χειραψία και φωτογραφία μαζί του, τους νικητές που ανέβαιναν στο stage.

Social Media Awards 2016 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Peter Economides, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής
Υψηλός ανταγωνισμός, δύσκολη η δουλειά της κριτικής επιτροπής

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Peter Economides, ανέφερε μεταξύ άλλων τη δυσκολία της αξιολόγησης από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν και φέτος πολύ μεγάλος, με τις υποψηφιότητες να ξεπερνούν τις 600, ενώ τα βραβεία ήταν αυστηρά τρία (Gold, Silver, Bronze) ακόμα και σε κατηγορίες που υπήρχαν 40 υποψηφιότητες. «Η δουλειά της κριτικής επιτροπής ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχαν κατηγορίες που δικαιούνταν το χρυσό πάνω από μία εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, τόνισε την τεράστια δύναμη των social media και επέστησε την προσοχή του κοινού στο να μην «υποτιμήσει» τον τρόπο που θα αλλάξουν συνολικά τον κόσμο και ειδικότερα τον κόσμο της επικοινωνίας, την επόμενη δεκαετία.

Social Media Awards 2015

Τα Social Media βασιλεύουν στη χώρα της επικοινωνίας

Με πολλές εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και αστείρευτο κέφι, ολοκληρώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2015 η τελετή απονομής των Social Media Awards 2015. Ο θεσμός επιβεβαίωσε την ανερχόμενη δυναμική της επικοινωνίας στα social media και έδωσε τη δυνατότητα στην αγορά να γιορτάσει την ακμή της δημιουργικότητάς της.

Social Media Awards 2015 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η «φυλή» των εταιρειών και agencies που δραστηριοποιούνται στην εμπορική επικοινωνία στα social media, γιόρτασε την εξέλιξη της δημιουργικότητας στα αντίστοιχα Μέσα. Περισσότερα από 700 στελέχη συναντήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 2015 στο ΤΗΕ ΒΟΧ στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Social Media Awards 2015, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο ως και το τελευταίο λεπτό.

Social Media Awards 2014

Βραβεύθηκαν η καινοτομία, η δημιουργικότητα και το «κέφι» της αγοράς

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, η τελετή απονομής των Social Media Awards 2014, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Αθηνών, σε εορταστικό κλίμα, με κέφι και νεανική φρεσκάδα - όπως άλλωστε αρμόζει στον κόσμο των social media.

Social Media Awards 2014 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Τα social media awards, βραβεία που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, αξιολογούν, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από τις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

Social Media Awards 2013

Βραβεύοντας για πρώτη φορά την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στα social media

36 Agencies και 104 διαφορετικά brands συμμετείχαν στον πρώτο θεσμό των Social Media Awards 2013, που διοργάνωσαν το Marketing Week και το Eργαστήριο Hλεκτρονικού Eπιχειρείν, Εltrun, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Social Media Awards 2013 (.pdf)

Η αποδοχή του θεσμού από την ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας και του Marketing ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάτι που αποδεικνύει ο πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών, αλλά και η υψηλή ποιότητα των έργων που συμμετείχαν.

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication

Marketing Week

Χορηγοί

Edenred

Η Edenred, η εταιρεία που εφηύρε την διατακτική γεύματος Ticket Restaurant®, σχεδιάζει και χειρίζεται λύσεις που διευκολύνουν την ζωή των εργαζομένων, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των εταιρειών.
Στην Ελλάδα, περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις και 130.000 χρήστες απολαμβάνουν τις λύσεις μας σε περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημεία πανελλαδικώς.
Η εταιρική μας φιλοσοφία περιλαμβάνεται στις λύσεις μας, με κοινό χαρακτηριστικό την ευκολία και ευελιξία στον τρόπο χρήσης, και το ευρύ φάσμα επιλογών και αναγκών που καλύπτουν:


Παροχές εργαζομένων

  • Ticket Restaurant®

Διαχείριση εταιρικών εξόδων

  • Ticket Car® Fuel Card
  • Ticket Restaurant® Meal Expenses

Κίνητρα & επιβράβευση

  • Ticket Compliments® Gift Card
  • Ticket Compliments®
  • Ticket Car®

Παγκοσμίως, η Edenred δραστηριοποιείται σε 42 χώρες, με 6.300 εργαζομένους, εξυπηρετώντας 750.000 εταιρείες και 43.000.000 δικαιούχους, σε 1.400.000 συμβεβλημένα καταστήματα.

TGI Fridays

Τα TGI Fridays™ λειτουργούν στην Ελλάδα από το 1997 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, το οποίο έγινε αμέσως αγαπημένο στέκι. Σήμερα λειτουργούν 7 καταστήματα στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη. Στα TGI Fridays η χαρούμενη ατμόσφαιρα, το κεφάτο προσωπικό και τα signature πιάτα είναι μια αφορμή να χαλαρώσεις ενώ πίσω από τα γεμάτα ενέργεια bar, οι έμπειροι bartenders δημιουργούν συνεχώς cocktail που ξεχωρίζουν και κάνουν την κάθε μέρα Παρασκευή. Τα TGI Fridays™ κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως.

https://www.facebook.com/tgi.fridays.greece

Υποστηρικτές

ΔΕΠΑ

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Είναι δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας. Περιλαμβάνει τον ΔΕΣΦΑ (100%), την ΔΕΔΑ (100%), τις ΕΔΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας & ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (50%) & την ΠΟΣΕΙΔΩΝ (αγωγός Ελλάδας – Βουλγαρίας) με 50%.